GASTRO WEEK

CONCURS

VOLS GUANYAR UNA NIT D'HOTEL I UNA VISITA A ABADAL?

CONCURS GASTRO WEEK

Durant la Gastro Week by Abadal, comparteix al teu Facebook o Instagram una foto de l'ampolla de vi i el plat, etiqueta'ns amb els hashtag #iloveabadal #gastroweekabadal #singulart i menciona o etiqueta al restaurant on estàs.

Optaràs al premi per a dues persones d'una visita al CELLER ABADAL i una nit d'allotjament amb esmorzar inclòs a l'hotel boutique l' HOTELET CASA PADRÓ de Manresa.

HOTELET CASA PADRÓ

BASES LEGALS CONCURS INSTAGRAM/FACEBOOK PER BODEGAS ABADAL, S.L. EN EL MARC DE LA GASTRO WEEK BY ABADAL

El titular de la següent promoció és Bodegas Abadal, S.L., que té la finalitat de realitzar un concurs de fotografies online sobre els vins Abadal a través de les xarxes socials Facebook i Instagram.

Base del Concurs:

-Poden participar tots els usuaris d' Instagram i Facebook, majors d'edat. El plaç establert és des del 28 de juny a l'1 de juliol de 2018 (ambdós inclosos), període durant el qual té lloc la GASTRO WEEK by ABADAL.
-Les fotografies hauran d'anar etiquetades amb els hashtags #iloveabadal #gastroweekabadal #singulart, i hauran de mostrar l'ampolla de vi Abadal i el plat que s'estan degustant, mencionant o etiquetant també al restaurant. I ser compartides a Facebook i/o Instagram.
-Només seran vàlides fotografies que compleixin tots els requisits: fetes en un restaurant adherit a la campanya Gastro Week by Abadal, durant el període a d'alt indicat, i que aparegui l'ampolla de vi Abadal amb el plat, etiquetant amb els hashtags #iloveabadal #gastroweekabadal #singulart i mencionant o etiquetant també al restaurant.
-L'organització es reserva el dret de denunciar i demanar l'eliminació de la foto si resulta ofensiva o discriminatòria.
-Cada participant pot pujar tantes fotos com desitgi.
-Els participants cedeixen els drets d'imatge de les seves fotografies per a que Bodegas Abadal, S.L. les pugui utilitzar com a instruments promocionals posteriors.
-Durant la setmana del 2 de juliol de 2018, Bodegas Abadal, S.L. recopilarà totes les imatges que hagin participat i que compleixin els criteris prèviament definits. Sense mostrar-ne l'autor, de forma totalment anònima, un comitè designat pel celler en farà una primera selecció de les 10 millors. Els criteris seran: estètica i qualitat de la imatge. Posteriorment, mitjançant votació interna, es triarà la millor fotografia segons els criteris anteriorment descrits.
- La fotografia guanyadora serà compartida al Facebook i Instagram de Bodegas Abadal, S.L. Així mateix, l'organització es posarà en contacte amb el guanyador a través d' Instagram (deixant un comentari en la fotografia guanyadora) i donarà a conèixer també el seu nom a través de la pàgina de Facebook de Bodegas Abadal.
-Si un cop realitzada aquesta comunicació el guanyador no contacta amb l'organització en el plaç de 30 dies naturals, s'entendrà que renuncia al premi.
-L'acceptació del premi suposa donar el consentiment a l'organització per utilitzar el seu nom amb fins promocionals de Bodegas Abadal, S.L.
-El premi és: Visita al Celler Abadal i una nit d'allotjament amb esmorzar inclòs a l' Hotelet Casa Padró de Manresa (vàlid per a 2 persones).
-Per a bescanviar el premi, caldrà contactar amb Bodegas Abadal, S.L. i gestionar amb ells la disponibilitat i la reserva tant de la visita al celler com de l'allotjament a l'hotel. Per a fer-ho, els mitjans de contacte són Tlf. 93 820 38 03 - visita@abadal.net
-Cal utilitzar el premi fins a 31/10/2017.
-Pel fet de participar en aquest concurs, els usuaris accepten les bases i es comprometen a complir-les.
-L'organització es reserva el dret a anular qualsevol participació o a qualsevol participant, si es tenen sospites d'una manipulació incorrecte de les dades o del concurs.